دکتر پروتز سینه

پروتز سينه و چیز هایی که باید درباره آن بدانید!

ایمپلنت سینه یا پروتز سینه پروتزی است که باعث افزایش اندازه سینه یا بازسازی سینه پس از ماستکتومی می شود. ایمپلنت از یک پوسته خارجی انعطاف پذیر تشکیل شده است. ژل سیلیکون جزء پرکننده مرجع برای اکثر پروتزهای موجود در بازار است.

قرار دادن پروتزها به عنوان بخشی از عمل جراحی زیبایی سینه انجام می شود. برای 80 درصد بیماران، قرار دادن ایمپلنت سینه یک عمل صرفاً زیبایی شناختی با هدف افزایش حجم سینه ها است. برای 20 درصد آنها جراحی ترمیمی به دنبال سرطان است.

با گذشت زمان و افزایش سن سینه ها از فرم و حالت طبیعی خود خارج می شوند.این افراد نیز اگر به پروتز سینه و فواید آن آگاه باشند می توانند با مراجعه به کلینیک های جراحی زیبایی دوباره تناسب اندام و زیبایی را برای خود به ارمغان آورند.

ناگفته نماند برای پروتز سینه باید تحقیقات لازم را انجام دهید.از تجربه کسانی که این عمل را انجام داده اند استفاده کنید.هزینه های این عمل را در نظر بگیرید.

پروتز سینه برای چه کسانی مناسب است؟

این روش برای بیمارانی مناسب است که به دنبال افزایش اندازه و پری سینه خود و یا اصلاح افتادگی جزئی هستند. جراحی بزرگ کردن سینه در زنان در محدوده سنی وسیعی انجام می شود که به دلایل زیر می خواهند اندازه و شکل سینه خود را بهبود بخشند:

  • نارضایتی از اندازه اصلی سینه خود
  • تمایل به بازیابی یا بهبود شکل و اندازه سینه به دنبال کاهش وزن قابل توجه یا بچه دار شدن و تغذیه با شیر مادر
  • اصلاح سینه های ناهموار (عدم تقارن)

  • اصلاح بدشکلی مادرزادی یک یا هر دو سینه

بزرگ کردن سینه با پروتز امکان افزایش فوری سایز سینه ها را با انتخاب هر حجم و شکل دلخواه فراهم می کند.

اشکال مختلف پروتز 👇👇

ایمپلنت ها می توانند به شکل  گرد یا اشکی باشند. ایمپلنت‌های گرد حجم بیشتری در بالای سینه  ایجاد می‌کنند. ایمپلنت های اشکی شکل حجم بیشتری در پل تحتانی سینه ایجاد می کنند. با هر یک از این گزینه‌ها، بسته به این که آیا بیماران می‌خواهند سینه‌های بزرگ‌شده‌شان طبیعی یا قابل توجه‌تر به نظر برسد، درجات مختلفی از برآمدگی وجود دارد.

اشکال پروتز سینه

فیلم سوالات پر تکرار در مورد پروتز سینه | دکتر علیرضا بابایی:

پروتز سالین و پروتز سیلیکونی

  • پروتز سینه نمکی یا سالین:

ایمپلنت های سالین در زمان جراحی پر می شوند. بنابراین ممکن است از طریق یک برش کمی کوچکتر از ایمپلنت های سیلیکونی وارد شود. ایمپلنت های سالین امکان تغییرات جزئی در اندازه ایمپلنت را در زمان عمل می دهند اما فقط به شکل گرد موجود هستند.

  • پروتز سینه سیلیکونی:

سیلیکون یک عنصر طبیعی است که در ماسه، کوارتز و سنگ یافت می شود. سیلیکون را می توان به روش های مختلفی از جمله روغن، ژل و جامدات تولید کرد. نشان داده شده است که محصولات سیلیکونی زیست سازگار، قابل اعتماد، انعطاف پذیر و آسان برای استریل کردن هستند.

همه پروتزهای سینه سیلیکونی از قبل پر شده اند و ممکن است برای کاشت ایمپلنت نیاز به برش بزرگتری داشته باشند. ایمپلنت های سیلیکونی طبیعی تر هستند. اگر ایمپلنت های سیلیکونی پاره شوند، ممکن است همان لحظه مشخص نباشد.

جراحی پروتز سینه چگونه انجام می شود؟

جراحی پروتز سینه به طور کلی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. انجام این روش تقریباً یک ساعت و نیم طول می کشد و بیماران معمولاً برای بهبودی یک شب در بیمارستان می مانند.

جراحی پروتز سینه با ایجاد یک برش کوچک در خط چین زیر سینه و ایجاد یک برش در محل کاشت ایمپلنت انجام می شود. ایمپلنت را می توان در یکی از دو مکان ( روی عضله سینه یا زیر عضله سینه )، داخل حفره سینه قرار داد تا سینه را به جلو هل دهد و حجم اصلی سینه را بیشتر کند. نوع برش با توجه به موارد زیر انتخاب می شود:

  • جلوی عضله سینه: این مسیر معمولاً زمانی انتخاب می‌شود که بیمار پوست و بافت سینه کافی داشته باشد تا پوشش طبیعی خوبی روی ایمپلنت سینه ایجاد کند.
  • پشت عضله سینه: این مسیر معمولاً زمانی انتخاب می شود که بیمار پوست و بافت سینه کافی برای پوشش طبیعی روی ایمپلنت سینه نداشته باشد. این روش اغلب برای زنان بسیار لاغر یا به خصوص با سینه صاف مورد استفاده است.
جراحی پروتز سینه چگونه انجام می شود؟

نتایج پروتز سینه چگونه است؟

این روش می تواند نتایج بسیار خوبی را در زنانی که مایل به بهبود و افزایش شکل و اندازه سینه خود هستند، ارائه دهد. ممکن است تا 14 روز طول بکشد تا تورم و کبودی اولیه برطرف شود، اما تورم باقیمانده به تدریج طی چند ماه برطرف می شود. به طور معمول برش ها و اسکارهایی که با انجام این روش ایجاد می شوند به خوبی در نزدیکی چین طبیعی سینه پنهان می شوند. اسکارها به تدریج تغییر رنگ می دهند و در نهایت باید کم رنگ شده و به سختی قابل مشاهده شوند. زخم ها با نخ های قابل جذب بخیه می شوند که نیازی به کشیدن ندارند.

دوره نقاهت بعد ار پروتز سینه

بیماران از روز اول می توانند حرکت کنند. بعضی از خانم ها بعد از جراحی سینه، کمی احساس ناراحتی می کنند وممکن است تا یک هفته بعد از عمل از مسکن استفاده می کنند. مهم است که اجازه داده شود یک دوره بهبودی طبیعی رخ دهد و برای زنانی که زندگی پرمشغله ای دارند، تقریباً چهار تا شش هفته پس از جراحی از فعالیت های شدید یا ورزش خودداری کنند. در ابتدا، سینه ها سفت و متورم می شوند و حداقل شش هفته طول می کشد تا نرم شوند و ظاهر و احساس طبیعی تری پیدا کنند. تورم سینه پس از چند ماه به طور کامل برطرف می شود.

ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟

طول عمر پروتز سینه تقریباً 10 سال است. این مدت زمان بر اساس نتایج مطالعات علمی است که میزان پارگی ایمپلنت ها در ده سال اول تقریباً 1 درصد است. پس از 10 سال ، خطر افزایش می یابد و بین 10 تا 30 درصد است. بنابراین میزان پارگی پس از 10 سال بیشتر است.

انواع پروتز

خطرات و عوارض احتمالی پروتز سینه ❌

مانند هر جراحی دیگری، جراحی پروتز سینه با خطراتی همراه است. برخی از مشکلات رایجی که در حداقل یک زن از هر 100 زن رخ می دهد عبارتند از:

  • هماتوم
  • عفونت
  • تغییرات در احساس پوست سینه یا نوک سینه، از جمله بی حسی
  • تورم یا جمع شدن مایع در اطراف سینه
  • آسیب به بافت اطراف
  • پارگی

در ضمن  جراحی پروتز سینه خطرات احتمالی خود را دارد.تنها زمانی که اطلاعات کافی نسبت به آن عمل داشته باشیم و به متخصص کاربلد و حرفه ای مراجعه کنیم می توانیم از این خطرات جلوگیری کنیم.مراجعه به افرادی که تخصص کافی را ندارند نه تنها زیبایی برای شما به ارمغان نمی آورد بلکه شما را با مشکلات جدیدی رو به رو می کند. جهت دریافت مشاوره با دکت رعلیرضا بابایی وق تخصص جراحی پلاستیک می توانید با شماره ٠٩٣٠٩٢٦٥٥٠٨ تماس بگیرید.

مطالب مرتبط
فهرست محتوا
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *